Blog Archieven

Doki Fun Festival

Doki Fun is een spel- en doedag waar elk kind tussen 6 en 12 jaar zich kan uitleven.
Dit jaar trekken we naar de jungle, waar er ons een groot avontuur te wachten
staat. Uiteraard mag ook onze KSA daar niet ontbreken.

Meer info

Meer info

Wat valt er te beleven?

Tijdens Doki Fun Festival word je mee op sleeptouw genomen door de jungle. Voor de jongsten starten we de dag met een groot massaspel waarin ze moeten tonen dat ze stoer genoeg zijn om naar de echte jungle te trekken. In de namiddag mogen zij zich uitleven op het festivalterrein bij allerlei leuke activiteiten en workshops. De oudere leden mogen bewijzen dat ze echte apen zijn of snelle waterdieren en kunnen zich uitleven in een heus junglepark waar allerlei activiteiten zoals een touwenparcours, rafts, boogschieten … voor hen klaar zullen staan. Samen genieten we van leuke animaties en houden we een reuzepicknick.

PRAKTISCH

KOSTPRIJS

Doki Fun Festival kost €12, In ruil krijgt uw zoon of dochter een onvergetelijke dag in een echt avonturenpark samen met honderden andere KSA’ers. Mocht deze kostprijs voor u een drempel vormen om deel te nemen, mag u altijd contact met Febe (febe(AT)ksahouthalen.be / 0497 46 86 94) opnemen. We kijken graag samen in alle vertrouwen voor een oplossing.

PLANNING

We worden verwacht op zaterdag 7 mei om 8u30 aan parking ‘Kelchterhoef aan de plas’ (Binnenvaartstraat z/n, Houthalen). Om 17u eindigt Doki Fun Festival. Om zeker op tijd te zijn, spreken we graag om 8u00 al af aan onze lokalen. Van daaruit kunnen we dan carpoolen naar Doki Fun Festival. We zijn dus op zoek naar vervoer om naar Doki Fun Festival te gaan. Kan u ons brengen of komen halen? Geeft dit dan zeker aan bij de inschrijving.

WAT MOET JE MEENEMEN?

o Een lunchpakket
o Een drinkbus
o Je zwemgerief (bikini/badpak/zwembroek – handdoek)
o Reservekleren
o Je uniform

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je doen door te mailen naar febe(AT)ksahouthalen.be en vervolgens het geld over te maken op onze rekening (BE71 0682 0138 5969) met vermelding “NAAM LID + DOKI FUN”. Gelieve dit te doen vóór 13 april. Wij hebben er alvast super veel zin in en we hopen dat jullie allemaal zullen meekomen met ons.

Vriendjesdag

De uitgelezen kans om al je vrienden en vriendinnen uit te nodigen om een leuke namiddag te hebben op de KSA!

KAMP 2022

Zoals iedereen weet, gaan we ieder jaar van 1 tot en met 10 augustus ergens in Vlaanderen op kamp. Dit jaar gaan we naar het prachtige Affligem!

Omdat het kamp voor de jongsten een hele ervaring is en het ook een lange tijd van huis is, gaan de Smodders van 4 tot en met 10 augutus op kamp!

Inschrijven voor het kamp kan via ‘kampinschrijving’ op de website.

Tot in augustus!

KSA Kafé

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▲▼▲▼▲▼ KSA KAFE 2022 ▲▼▲▼▲▼
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nood aan een gezellige avond uit bij het vuur? Zin in een lekker hapje in combinatie met een smakelijk biertje?
Op zaterdag 24 september organiseert KSA Houthalen haar vierde editie van KSA Kafé. De ideale plek om nieuwe biertjes te proeven of de klassiekers nog eens aan te spreken.
Inkom: GRATIS
♚ Bier
Onze bierkaart blijft groeien en veranderen, geen 12 meer, geen 15 meer maar 16 bieren dit jaar! Zie hieronder alvast wat er is veranderd.
Om ons gamma nog meer af te stellen op jullie favorieten, zetten we dit jaar een stembox op het evenement waar je kan stemmen op het bier dat je volgend jaar op KSA KAFÉ wilt zien.
✘ Pils
– Cristal
✘ Blond
– Brugse Zot
– Duvel
– La Chouffe
– Ter Dolen Blond
– Cornet
✘ Tripel
– Tripel Karmeliet
– Ter Dolen Tripel
– Westmalle Tripel
✘ Bruin
– Chimay Blauw
– Ter Dolen Donker
– Achel Bruin
✘ Fruitig
– Kasteelbier Rouge
– Ter Dolen Kriek
✘ Alcoholvrij
– Stella Artois 0.0%
– Bière Des Amis 0.0%
✘ Overige
– Rode wijn
– Witte wijn
– Frisdrank
♚ Versnaperingen
– Nacho’s
– Marshmallows
– Bicky’s
– Chips
Live artiesten:
TBA
Hopelijk zien we jullie aan onze stand met een bierke in de hand
KSA Houthalen
Free WordPress Themes - Download High-quality Templates