Doki Fun Festival

Wanneer:
7 mei 2022 @ 08:00 – 17:00
2022-05-07T08:00:00+02:00
2022-05-07T17:00:00+02:00
Waar:
KSA Lokalen (carpoolen)
Hortelstraat 21
Houthalen

Doki Fun is een spel- en doedag waar elk kind tussen 6 en 12 jaar zich kan uitleven.
Dit jaar trekken we naar de jungle, waar er ons een groot avontuur te wachten
staat. Uiteraard mag ook onze KSA daar niet ontbreken.

Meer info

Wat valt er te beleven?

Tijdens Doki Fun Festival word je mee op sleeptouw genomen door de jungle. Voor de jongsten starten we de dag met een groot massaspel waarin ze moeten tonen dat ze stoer genoeg zijn om naar de echte jungle te trekken. In de namiddag mogen zij zich uitleven op het festivalterrein bij allerlei leuke activiteiten en workshops. De oudere leden mogen bewijzen dat ze echte apen zijn of snelle waterdieren en kunnen zich uitleven in een heus junglepark waar allerlei activiteiten zoals een touwenparcours, rafts, boogschieten … voor hen klaar zullen staan. Samen genieten we van leuke animaties en houden we een reuzepicknick.

PRAKTISCH

KOSTPRIJS

Doki Fun Festival kost €12, In ruil krijgt uw zoon of dochter een onvergetelijke dag in een echt avonturenpark samen met honderden andere KSA’ers. Mocht deze kostprijs voor u een drempel vormen om deel te nemen, mag u altijd contact met Febe (febe@ksahouthalen.be / 0497 46 86 94) opnemen. We kijken graag samen in alle vertrouwen voor een oplossing.

PLANNING

We worden verwacht op zaterdag 7 mei om 8u30 aan parking ‘Kelchterhoef aan de plas’ (Binnenvaartstraat z/n, Houthalen). Om 17u eindigt Doki Fun Festival. Om zeker op tijd te zijn, spreken we graag om 8u00 al af aan onze lokalen. Van daaruit kunnen we dan carpoolen naar Doki Fun Festival. We zijn dus op zoek naar vervoer om naar Doki Fun Festival te gaan. Kan u ons brengen of komen halen? Geeft dit dan zeker aan bij de inschrijving.

WAT MOET JE MEENEMEN?

o Een lunchpakket
o Een drinkbus
o Je zwemgerief (bikini/badpak/zwembroek – handdoek)
o Reservekleren
o Je uniform

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je doen door te mailen naar febe@ksahouthalen.be en vervolgens het geld over te maken op onze rekening (BE71 0682 0138 5969) met vermelding “NAAM LID + DOKI FUN”. Gelieve dit te doen vóór 13 april. Wij hebben er alvast super veel zin in en we hopen dat jullie allemaal zullen meekomen met ons.

Check Also

Spaghettifeest

Calendar Voeg toe aan kalender Voeg toe aan Timely Kalender Voeg toe aan Google Voeg …