Kalender

feb
26
zo
2023
Activiteit: Schaatsen/Pretland
feb 26 @ 14:00 – 17:00

Op zondag 26 februari gaan we met de smodders en pagadders naar Pretland (Rechterstraat 69, 3500 Hasselt) en met de andere groepen schaatsen in Hasselt (Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt). We verwachten iedereen om 14u op de parking waar de leden om 17u ook terug opgehaald mogen worden. Heb je vragen of vindt je geen vervoer, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen.

mrt
17
vr
2023
Ledenweekend -12
mrt 17 – mrt 19 hele dag

Van vrijdag 17 maart tot zondag 19 maart gaan we met de smodders, paggaders en rojo’s op ledenweekend. Ledenweekend is het ideale moment om eens te proeven van hoe het er op ons kamp aan toe gaat en zorgt ervoor dat we ter voorbereiding van het kamp een hechte vriendengroep worden. Meer info over het ledenweekend krijgen jullie nog in jullie mailbox.

mrt
25
za
2023
Eureka – KSA fuif
mrt 25 @ 21:00 – mrt 26 @ 04:00

Zaterdag 25 maart organiseren we Eureka, onze jaarlijkse fuif. Info en tickets vind je via het facebook-evenement. Als je zelf graag een handje wil komen toesteken op de fuif mag je ons altijd contacteren.

apr
11
di
2023
Joepie
apr 11 – apr 14 hele dag

Om de twee jaar trekt KSA in april op Joepie! Zo’n 3.000 jongeren van 14 tot 16 jaar zullen 100 kilometer afleggen in vier dagen. Hun doel: samen de eindmeet halen in de mysterieuze stad X. Deze staptocht is een tweejaarlijkse traditie voor Sjo’ers, Simmers en Jonghernieuwers van KSA. Dit jaar zal onze +16 groep deelnemen.

Joepie, dat is vier dagen lang goochelen met coördinaten, aartsmoeilijke tochttechnieken oplossen en zelf een slaapplaats zoeken. Joepie is ook de blaren op je voeten niet meer op één hand kunnen tellen, met vrienden vier dagen afzien maar ook met vrienden vier dagen genieten. Joepie, dat is een unieke ervaring! En de Joepie-tocht is nog veel meer. Het grote geheim zit in de ongekende start- en eindlocatie, die magische eindlocatie heet Stad X.

mei
5
vr
2023
KNAVO
mei 5 – mei 7 hele dag

Begin mei moet je in de bossen van Oudsbergen zijn voor het avonturenweekend KNAVO. Enkel voor Knapen, Jimmers en Knimmers (12- tot 14-jarigen) en hun leiding, je hebt dus maar 1 keer de kans om erbij te zijn!

KSA Limburg organiseert KNAVO om de twee jaar. We zetten in op avontuur, openluchtleven en groepsgevoel.

Wat kan je er allemaal verwachten?

  • kabelbanen en hoogteparcours
  • zelf je tent leren opzetten
  • je eigen potje koken
  • op tocht je weg zoeken met tochttechnieken
  • een supervet thema
  • je leden de tijd van hun leven bezorgen

Zijn jullie een echte avontuurlijke KSA-groep? Of kijk je er gewoon naar uit om samen met honderden andere KSA’ers de bossen te trotseren? Schrijf je dan zeker in!

aug
1
di
2023
KAMP 2023
aug 1 – aug 10 hele dag

Zoals iedereen weet, gaan we ieder jaar van 1 tot en met 10 augustus ergens in Vlaanderen op kamp. Dit jaar gaan we naar het prachtige Lommel! (Oude Diestersebaan 1A , 3920 Lommel)

Omdat het kamp voor de jongsten een hele ervaring is en het ook een lange tijd van huis is, gaan de Smodders van 4 tot en met 10 augustus op kamp.

Inschrijven voor het kamp kan via ‘kampinschrijving’ op de website.

Tot in augustus!

sep
23
za
2023
KSA Kafé
sep 23 @ 19:00 – sep 24 @ 03:00
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▲▼▲▼▲▼ KSA KAFE 2023 ▲▼▲▼▲▼
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nood aan een gezellige avond uit bij het vuur? Zin in een lekker hapje in combinatie met een smakelijk biertje?
Op zaterdag 23 september organiseert KSA Houthalen haar vijfde editie van KSA Kafé. De ideale plek om nieuwe biertjes te proeven of de klassiekers nog eens aan te spreken.
Inkom: GRATIS
♚ Bier
Onze bierkaart blijft groeien en veranderen, geen 12 meer, geen 15 meer maar 17 bieren dit jaar! Zie hieronder alvast wat er is veranderd.
Om ons gamma nog meer af te stellen op jullie favorieten, zetten we dit jaar een stembox op het evenement waar je kan stemmen op het bier dat je volgend jaar op KSA KAFÉ wilt zien. Uitgebreide bierkaart: https://www.ksahouthalen.be/bierkaart/
✘ Pils
– Cristal
✘ Blond
– Brugse Zot
– Duvel
– La Chouffe
– Ter Dolen Blond
– Cornet Oaked
✘ Tripel
– Tripel Karmeliet
– Ter Dolen Tripel
– Westmalle Tripel
– Kanunnik Tripel
✘ Bruin
– Chimay Blauw
– Ter Dolen Donker
– Achel Bruin
✘ Fruitig
– Kasteelbier Rouge
– Ter Dolen Kriek
✘ Alcoholvrij
– Stella Artois 0.0%
– Bière Des Amis 0.0%
✘ Overige
– Rode wijn
– Witte wijn
– Frisdrank
♚ Versnaperingen
– Nacho’s
– Marshmallows
– Bicky’s
– Chips
Hopelijk zien we jullie aan onze stand met een bierke in de hand
KSA Houthalen