STARTDAG

Beste ouders, liefste leden

Het is eindelijk zover! We kunnen terug aan ons KSA-jaar beginnen. Dit doen we op 6 september 2020. We starten om 14u en het einde wordt voorzien om 17u.

We begrijpen dat hierbij heel wat vragen komen kijken, het is namelijk een Startdag zoals we nog nooit een gehad hebben. Graag geven we jullie wat extra informatie.

Startdag en Corona

Hoera! Wij hebben groen licht gekregen van de overheid om onze tweewekelijkse werking terug op te starten en hier zijn we heel blij mee!

De jeugdwerkregels die vanaf september gelden, zijn nog niet gekend. In de tussentijd houden we ons aan de jeugdwerkregels uit het zomerplan dagaanbod en speelpleinen. Die regels komen sterk overeen met de regels die jullie tijdens de kampen leerden kennen. 

Wat betekent dit nu concreet?

1. Wie ziek is, blijft thuis! 

We rekenen hier op het gezond verstand en de verantwoordelijkheidszin van de ouders. Stuur een ziek kind niet naar de KSA.

2. Bubbels van maximaal 50 personen

Net zoals op ons zomerkamp, werken wij (tot de nieuwe jeugdwerkregels bekend zijn) met bubbels van 50. De voorinschrijving – later hierover meer – is dit jaar daarom van uiterst belang.

3. Hygiënemaatregelen

Tijdens onze activiteiten op zondag zullen wij blijven inzetten op hygiëne. Dit wil zeggen dat de leden meermaals hun handen zullen ontsmetten, dat wij al het spelmateriaal grondig desinfecteren voor en na gebruik en dat de sanitaire voorzieningen grondig gepoetst en ontsmet zullen worden voor en na elke activiteit.

4. Wij blijven op het terrein

Om het contact met externen te vermijden en zo onze bubbel niet te verbreken, zal voorlopig elke activiteit doorgaan op ons terrein. Dit wil zeggen dat we geen spelletjes zullen spelen op verplaatsing (denk maar aan de straten van Lillo, het bos…). Uiteraard spelen we zo veel mogelijk in open lucht!

De bubbels, zoals vermeld in puntje 2, zullen altijd strikt gescheiden blijven. Ons terrein én gebouw zal opgedeeld worden in verschillende zones, die enkel te betreden zijn door de bubbel waarvoor die zone effectief bestemd is. We zullen onder andere werken met verschillende in- en uitgangen en ook het sanitair zal opgedeeld worden.

Voorinschrijvingen

Om onze Startdag goed voor te bereiden, zijn we genoodzaakt om te werken met voorinschrijvingen. Via onderstaande link kunnen jullie een formulier terugvinden dat jullie moeten invullen alvorens jullie kind naar onze Startdag komt. Dit moet voor elk lid apart, dus broers en zussen moeten apart ingeschreven worden. Op die manier kunnen wij ons een beeld vormen van hoeveel leden wij mogen verwachten en hoe we onze bubbels moeten indelen. Dit kan tot 5 september 2020, 20u.

Voorinschrijvingen

Ook in verband met de contact-tracing bij een eventuele besmetting zijn wij verplicht de gegevens van de aanwezige leden bij te houden.

De voorinschrijving geldt zowel voor nieuwe leden als voor leden die al een tijdje naar onze KSA komen.

Lidgeld

Door in te schrijven via bovenstaande link is jouw kind niet automatisch ingeschreven voor het hele KSA-jaar. Wil jouw zoon/dochter gewoon een keertje komen proberen? Dat kan gerust! (Voorinschrijven blijft wel verplicht!)

Als jouw zoon/dochter helemaal overtuigd is, kan de inschrijving definitief gemaakt worden door het lidgeld te betalen. De voorinschrijving voor startdag dient dan ook als inschrijvingsformulier, er moet dus geen andere inschrijving ingevuld worden. Het lidgeld bedraagt €40 en dient gestort te worden op BE71 0682 0138 5969, met de vermelding van de naam van je kind. Hiermee is jouw kind verzekerd en krijgt hij of zij een drankje op de activiteiten.

Opgelet: als het lidgeld niet betaald is, is jouw zoon/dochter dus niet verzekerd. (Dit geldt niet voor onze Startdag: op deze dag zijn alle kinderen automatisch verzekerd.)  

Wij hopen er een heel leuk, en vooral heel veilig nieuw KSA-jaar van te maken en wij staan te popelen om jullie te zien komen! Bij vragen mogen jullie altijd iemand van de leiding contacteren.

Neem vooral al jullie vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, buurjongens en buurmeisjes mee, want het wordt fantastisch!

Hoe meer zielen, hoe meer (bubbel)vreugde!

Iedereen is welkom! 

Heel veel groetjes

De leiding 

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates